Fruit Ninja 2.0

Fruit Ninja krijgt grootste update ooit

Fruit Ninja heeft de grootste update tot nu toe gekregen. In de grote 2.0-update heeft de game personages, nieuwe menu's en speciale powers.

Fruit Ninja 2.0Met meer dan 15.000 reviews in de Nederlandse App Store is Fruit Ninja één van de populairste games die je zult vinden. Het is daarom nogal wat als deze game een 2.0-update uitbrengt, die door de ontwikkelaar de “grootste update ooit” wordt genoemd. In Fruit Ninja 2.0 krijgt het spel unieke personages, die je begeleiden tijdens het snijden door fruit.

Wapens en dojo’s zijn niet langer alleen een likje verf voor de game: ze hebben allemaal andere effecten op je speelsessie. Zo zijn er nu voorwerpen die je extra speeltijd geven. Het moet de game langer leuk maken: zodra je een nieuwe upgrade hebt ontgrendeld, verandert de manier waarop je speelt een beetje.

Naast krachten en personages zijn ook de menu’s van Fruit Ninja compleet opnieuw ontworpen. Het voelt als een nieuwe game, en daarmee lijkt ontwikkelaar Halfbrick een belangrijke stap te zetten. De personages in het spel geven het idee dat Fruit Ninja meer moet worden dan een vernieuwd spel. Wellicht hoopt Halfbrick dat Fruit Ninja net zo iconisch wordt als Angry Birds.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2014, 7:44
Categorie Apps
Onderwerp fruit ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.