Infinity Blade II-update introduceert nieuwe gebieden en monsters

Een update voor Infinity Blade II genaamd Vault of Tears voegt een nieuwe kerker met nieuwe monsters en 50 voorwerpen toe. De update is gratis te installeren.

Infinity Blade IIEen forse update voor Infinity Blade II genaamd Vault of Tears zet het verhaal van de game voort en stuurt je naar nieuwe kerker. Daar vecht je tegen een reeks nieuwe monsters, zoals de Moss Golem en de Bog Giant. Een functie genaamd de Treasure Map helpt je met het vinden van verborgen voorwerpen. Buiten al dat introduceert de update ook 50 nieuwe voorwerpen, waaronder wapens, schilden, pantsers en ringen.

Vault of Tears introduceert minstens vijf nieuwe monsters in Infinity Blade II: de Moss Golem, de Lupun, de Dark Fiend, de Bog Giant en de Acolyte. De nieuwe kerker belooft de geheimen achter het duistere verleden van hoofdpersonage Siris te onthullen.

Dit is niet de eerste update voor Infinity Blade II: een kleine tijd terug introduceerde een update nog ClashMobs, gigantische monsters die je met veel spelers tegelijkertijd belooft. De update-omschrijving van Vault of Tears wijst ook alvast op de volgende update: de volgende keer zouden we een nieuw personage in de toren ontmoeten en wordt er een reliek uit het verre verleden ontdekt.

Infinity Blade II is het vervolg op de eerste game voor de iPhone die gebruikmaakte van de Unreal Engine. Ontwikkelaar Chair Entertainment is een dochteronderneming van Epic Games, een studio die onder andere verantwoordelijk is voor Gears of War op de Xbox 360.

Downloaden: Infinity Blade II (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 14:52
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.