Fotopedia Morocco iPad-app laat zien hoe mooi Marokko is

Fotopedia Morocco bevat duizenden foto's van Marokko in een gratis app. Het is de eerste Fotopedia-app met foto's die zijn afgestemd op het retinascherm van de nieuwe iPad.

marokko fotopediaFotopedia brengt een reeks foto-apps uit waarmee je kunt kennismaken met verre en bijzondere landen. De nieuwste uitgave is Fotopedia Morocco, met een indrukwekkende collectie foto’s van Marokko, gemaakt door fotograaf Jacques Bravo. Het is de eerste keer dat een Fotopedia-app is aangepast voor het retinascherm van de nieuwe iPad.

CEO Jean-Marie Hullot van Fotopedia ziet dat zijn apps populairder worden sinds de nieuwe iPad op de markt is. Vandaar dat er bij deze nieuwe app meteen rekening mee is gehouden.

De app bevat duizenden foto’s in hoge resolutie. Er zitten ook gratis wallpapers in die je direct kunt gebruiken voor je iPhone, iPod touch of iPad. Raak je geïnspireerd en wil je meteen zelf naar Marokko, dan kun je alvast gaan plannen met de ingebouwde Trip Builder. Fotopedia Morocco vertelt een visueel verhaal aan de hand van thema’s als het Berbervolk, Marokkaanse steden en natuurlijke lan(d)schappen (helaas met typefoutje, zie afbeelding hierboven).

fotopedia moroccoJe kunt er zelf doorheen bladeren, of de iPad als digitaal fotolijstje op je dressoir zetten, waarbij je de foto’s als diashow afspeelt. Je favoriete foto’s kun je delen via Facebook, Twitter en e-mail. Door de app te schudden krijg je steeds weer een andere foto te zien. Er zijn al 12 miljoen Fotopedia-apps gedownload en deze zal ongetwijfeld ook weer een succes worden. De prijs hoeft geen obstakel te zijn, want ook deze app is gratis.

Downloaden: Fotopedia Morocco (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2012, 10:20
Categorieën Fotografie en video, Reizen
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.