Football Meister 1.1: scores per competitie, Eerste Divisie en profielpagina’s

In Football Meister 1.1 voor de iPhone en iPod touch is het nu nog leuker om voetbalstanden te voorspellen. De Jupiler League en de Jupiler Pro League zijn toegevoegd en je kan scores per competitie bekijken.

Football Meister iPhone iPod touch updateDe Nederlandse iPhone-app Football Meister, waarmee je voetbaluitslagen voorspelt tegen vrienden, heeft een grote update naar versie 1.1 gekregen. Vanaf nu is het mogelijk profielpagina’s van anderen te bekijken, waarop je hun laatst voorspelde uitslagen, badges en vrienden kunt zien. Ook kun je die vrienden meteen toevoegen. De grootste verandering is dat er nu score-overzichten per competitie zijn.


Vorige week schreven we het al in onze preview: er was veel vraag naar score-overzichten per competitie waarin je voetbaluitslagen gokt. Tot nu toe was er alleen een totaalscore, waarop ook vrienden stonden die veel meer of minder competities dan jij voorspelde. Dat zag je direct terug aan het aantal punten en de positie op de ranglijst. Nu hoef je jezelf niet langer verplicht te voelen mee te doen aan de Duitse competitie om extra punten te vergaren; ook de Nederlandse Eredivisie kan nu volstaan als je jezelf wilt meten met anderen.

Of: de Belgische Jupiler Pro League. Die is net als Eerste Divisie namelijk toegevoegd in deze update. Daarnaast zijn ook de hoofdcompetities uit Portugal, Turkije, Frankrijk, Brazilië, Rusland, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten nu van de partij. Tenslotte is er een Favourite Friends-optie waarmee je alleen je favoriete vrienden in een apart score-overzicht (per competitie) ziet.

Lees alles over de veranderingen in de nieuwe versie van Football Meister in onze preview van vorige week. Voor vanavond staan er trouwens voor het eerst Nederlandse bekerwedstrijden op het programma die voorspeld kunnen worden.

Downloaden: Football Meister (gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=4g8Es4ZeNdY

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.