Foodspotting iPhone-app krijgt meer aanbevelingen en reviews

Foodspotting heeft een update gekregen. De voedsel-app heeft per locatie een Place Page gekregen, met aanbevelingen, foto's en reviews van bezoekers.

foodspottingDe app Foodspotting is handig als je ergens wilt gaan eten, maar twijfelt of een restaurant wel aan de verwachtingen voldoet. Met Foodspotting maken bezoekers van restaurants foto’s van gerechten, zoals ze worden opgediend. Als jij op een later moment langsloopt kun je meteen zien of een restaurant de gerechten smakelijk presenteert of er een onooglijk prutje van maakt. De Foodspotting-app speelt daarbij een centrale rol, want daarmee kunnen mensen tijdens het eten snel een foto maken. De nieuwste versie van de app heeft een nieuwe gebruikersinterface gekregen en een nieuwe Place Page-layout.

foodspotting dosaDeze Place Page legt uit welke gerechten door andere bezoekers aanbevolen worden. De foto’s worden aangevuld met reviews en andere details van de reviewsite Yelp. Via OpenTable kun je reserveringen maken, al heb je daar in Nederland niet zoveel aan omdat bij ons diensten als SeatMe gangbaarder zijn. Er is een nieuwe profielpagina toegevoegd aan de app, waarmee je kunt zien voor welke gerechten iemand expert is geworden. Weet je bijvoorbeeld alles van saté en kun je precies zeggen waar je de beste saté in een bepaalde stad kunt halen, dan levert dat waardevolle informatie op voor andere gebruikers. Je kunt ook meteen zien wat vrienden aan het doen zijn. De website van Foodspotting kreeg in februari al een nieuw uiterlijk. Nu is ook de app daarop aangepast. In kleine dorpjes zul je weinig hebben aan deze app, maar vrijwel alle Nederlandse provinciehoofdsteden is altijd wel wat nuttige info te vinden.

Downloaden: Foodspotting (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2012, 11:37
Categorie Lifestyle
Onderwerp voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.