FitBit-app krijgt update met aanpasbaar iPhone-dashboard

De FitBit-app voor de iPhone heeft een update. Je kunt nu beter je gewichtsgrafiek in de app bekijken en het dashboard naar eigen wens inrichten.

fitbit ultraDe FitBit-app heeft vandaag een update gekregen en combineert nu het verloop van je gewicht en het aantal stappen op de iPhone. De app kan dus de gegevens van twee apparaten uitlezen: de clip die je aan je kleding draagt (FitBit Ultra) en de weegschaal die via Wi-Fi de gegevens doorstuurt naar je account (FitBit Aria). Het waren twee veelgevraagde functies van gebruikers. Je kunt ook het dashboard van de app naar eigen smaak aanpassen, waarbij je dingen achterwege laat die je niet gebruikt, zoals de dagelijkse waterconsumptie.

De app legt nu voedsel, water, workouts en gewicht vast en is ook offline te gebruiken. De volgende keer wanneer je weer verbinding maakt met internet zullen de gegevens worden gesynchroniseerd. Op het dashboard zie je de statistieken voor vandaag en twee weken terug. In de FitBit-app kun je ook een voedingsplan opnemen, met een dagelijkse hoeveelheid calorieën, gebaseerd op het gewenste gewicht. Je kunt kiezen uit vier intensiteitsniveau’s. In de update is ook een sync-probleem opgelost, waar sommige gebruikers last van hadden.

De FitBit Ultra is een alternatief voor de Nike+ FuelBand en is bedoeld om je lichaamsbeweging vast te leggen. Ook is er de FitBit Aria, een weegschaal die vergelijkbaar is met de Withings-weegschaal.

Downloaden: FitBit (gratis, hardware vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2012, 20:09
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitbit, nike, quantified self, withings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.