Filmpjes: Rolando 2 en Pocket God Episode 16

Van Rolando 2 is een trailer verschenen en de nieuwste ontwikkelingen in episode 16 van Pocket God zijn ook in een filmpje te zien (spoiler alert!).
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rolando 2Wie benieuwd is naar Rolando 2 kan hieronder de eerste filmtrailer voor deze nieuwe iPhone-game zien. In Rolando 2 krijg je te maken met een dodelijke ziekte, die slechts met één middel bestreden kan worden: een magische bloem van een ander eiland. De hoofdfiguur van Rolando pakt de boot en gaat de bloem halen op het mysterieuze eiland, waar kwaadaardige vijanden de missie tegenwerken.

‘Quest for the Golden Orchid’ is de ondertitel van Rolando 2 en de game verschijnt deze zomer in de App Store. Meer informatie is te lezen op rolando2.ngmoco.com.

Wie niet bang is voor spoilers kan hieronder kijken wat er in de komende episode 16 van Pocket God gebeurt. iSpazio heeft een filmpje waarin je kunt zien wat er uit het paarse ei komt, dat sinds kort op het eiland te vinden is: een kleine dinosaurus… die de eilandbewoners graag verslindt. Op dit moment is episode 15 verkrijgbaar in de App Store. Episode 16 krijgt als ondertitel: ‘The Tyrannosaurus Strikes Back’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerpen game, pocket god, rolando, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.