FIFA 12 nu op de iPad verkrijgbaar

FIFA 12 is nu in de App Store verkrijgbaar. In het voetbalspel van EA kun je dit jaar ook als manager spelen en je iPhone als controller gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FIFA 12De nieuwste versie van het bekende voetbalspel FIFA verschijnt deze week op onder andere de Xbox 360, Playstation 3 en natuurlijk ook de iPhone en iPad. Die laatste versie van het spel kun je nu alvast in de App Store te vinden. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe editie van het bekende FIFA-voetbalspel van EA. Vaak worden er spelers en clubs toegevoegd, maar ook vind je iedere keer grote en kleine wijzigingen in hoe het spel wordt gespeeld. Deze keer is de Manager Mode de grootste gamechanger in FIFA 12.

Niet alleen de spelers moeten op het speelveld presteren, maar ook aspirant-voetbalmanagers kunnen zich stukbijten op een nieuwe klus: hun club de juiste kant op sturen. Je moet de spelers selecteren en tijdens toernooien richting de overwinning coachen. Heb je een iPhone, dan kun je deze als controller gebruiken om het spel mee te spelen. Hierbij mag je ook kiezen of je de wedstrijden van je team zelf speelt, of de computer zijn werk laat doen.

Spelers met zowel een iPhone als een iPad in huis kunnen de telefoon als controller voor de tablet gebruiken. Alle knoppen worden dan van het speelscherm naar de iPhone verplaatst. Anderen kunnen ook hun iPhones als tweede controller op jouw iPad gebruiken, zodat je samen een potje kunt spelen op hetzelfde scherm. De app is alleen niet universeel: wil je zowel de iPhone als de iPad-versie van het spel spelen, dan moet je hem tweemaal kopen. De app waarmee je van jouw iPhone een controller maakt is wel gewoon gratis te downloaden.

Downloaden: FIFA 12 (€6,99)
Downloaden: EA SPORTS Gamepad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 9:48
Categorie Games
Onderwerpen FIFA, sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.