FIFA 12 voor iPhone in de App Store verschenen

FIFA 12 is in de App Store verschenen. Het voetbalspel is de nieuwste uitgave in een lange reeks, met als grote nieuwkomer de Manager Mode die spelers een team laat managen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FIFA 12Deze week verschijnt de nieuwste versie van het bekende voetbalspel FIFA op onder andere de Xbox 360, Playstation 3 en natuurlijk ook de iPhone en iPad. Die laatste versie van het spel is nu alvast in de App Store te vinden. Dit jaar moeten niet alleen spelers op het veld presteren; ook aspirant-voetbalmanagers moeten laten zien dat ze in staat zijn hun club de juiste kant op te sturen. Heb je een iPad, dan kun je het spel daarop spelen en je iPhone als aparte controller gebruiken.


Ieder jaar weer kun je rekenen op een nieuwe editie van het bekende FIFA-voetbalspel van EA. Bij deze updates worden er spelers en clubs toegevoegd of gewijzigd, maar ook vind je iedere keer grote en kleine wijzigingen in hoe het spel wordt gespeeld. Dit jaar lijkt de grootste toevoeging in de iPhone-versie de Manager Mode: spelers kunnen een team selecteren en tijdens toernooien richting de overwinning managen. Leuk is dat je hierbij zelf mag kiezen of je de wedstrijden van je team zelf speelt, of de computer zijn werk laat doen.

Heb je zowel een iPhone als een iPad, dan kun je de iPhone als controller voor de iPad gebruiken. Alle knoppen op het speelscherm worden dan naar de iPhone verplaatst. Vrienden kunnen ook hun telefoon als tweede controller gebruiken, zodat je samen een potje kunt spelen op hetzelfde scherm. De app is echter niet universeel: wil je zowel de iPhone als de iPad-versie van het spel spelen, dan moet je hem tweemaal kopen. De app waarmee je van jouw iPhone een controller maakt is wel gewoon gratis te downloaden.

Downloaden: FIFA 12 (€4,99)
Downloaden: EA SPORTS Gamepad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 9:48
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, FIFA, voetbal
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.