FIFA 11 voor iPad: met korting voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen

FIFA 11 voor iPad is dit weekend afgeprijsd met meer dan 60 procent. De game bevat meer dan 500 teams en een realistische spelomgeving waarbij je 360 graden kunt rondkijken als speler en ook multiplayer kunt spelen.

fifa11 ipadBen je al klaar voor het nieuwe voetbalseizoen? Zo niet, dan helpt Electronic Arts je een handje door de game FIFA 11 voor iPad flink af te prijzen. Dit weekend is de app voor €2,99 verkrijgbaar (normaal €7,99) en dat betekent dus ruim 60% korting. FIFA 11 biedt snelle graphics op de iPad 2, heeft een lokale multiplayer-functie en keuze uit echte teams.

Meer dan 500 teams uit de wereldwijde competities zijn aanwezig in de game, inclusief de topspelers. Je kunt ze 360 graden rondom laten bewegen. Bedienen doe je met de D-pad, knoppen en vingerbewegingen op het scherm. Swipe je met je vinger over een speler, dan gaat deze in de aanval. Penalties schieten, een shot of afstand of passeren van de tegenstander is ook zo realistisch mogelijk uitgevoerd.

Wil je tegen anderen spelen, dan kan dat lokaal via Wi-Fi of Bluetooth, ook als je tegenstander een iPhone of iPod touch heeft. Je kunt meerdere spelvarianten spelen: Season Mode, Tournament Mode of Quick Match. Door de kwalitatief hoogwaardige graphics moet je wel rekening houden met een relatief groot downloadbestand van 1,3 GB. Downloaden via iTunes op de desktop is dus aan te raden.

Downloaden: FIFA 11 voor iPad (tijdelijk €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2011, 12:12
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, FIFA, racegame, rolando, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.