Evernote Hello contact leggen iPhone

Evernote Hello 2.0: nieuwe interface en LinkedIn-integratie (video)

Evernote Hello is vernieuwd. De visitekaart-scanner vult informatie nu aan vanaf LinkedIn en Facebook en zet die door naar je adresboek.

Evernote Hello contact leggen iPhoneDe visitekaartjes-app van Evernote heeft een grote update gekregen voor de iPhone. Evernote Hello heeft een totaal nieuw uiterlijk aangemeten en je kan de applicatie voortaan direct koppelen aan LinkedIn en Facebook. Visitekaartjes die je inscant en vastgelegde ontmoetingen met nieuwe contacten, kan je zo meteen koppelen aan de sociale netwerken. Daardoor kan Evernote Hello meer contactinformatie laten zien. Nieuw is ook Hello Connect, waarmee je informatie kan uitwisselen met nabije Hello-gebruikers.

Daarmee betreedt Evernote Hello het bijzondere vaarwater van BUMP, de zakelijke app waarmee je mensen in de buurt virtueel kan ‘boksen’ om contactinformatie uit te wisselen. In plaats van een boksbeweging die wordt geregistreerd, werkt Evernote Hello met ‘audio tones’ die worden uitgezonden en ontvangen.

De wijziging die het meest in het oog springt, is de visuele metamorfose. Evernote Hello werd uitgebracht met een Windows Metro-achtige interface, met onoverzichtelijke vierkanten in verschillende formaten door elkaar. In de nieuwe layout van versie 2.0 draait het om overzicht. Je beschikt over een timeline van de laatste ontmoetingen of laatste locaties. Beide tonen de laatst toegevoegde contacten onder elkaar, en als je op een persoon drukt zie je een aparte profielpagina met daarop contactgegevens en ontmoetgeschiedenis – die in de hand wordt gewerkt door informatie-uitwisseling met je locatie en agenda. Ook worden notities vanuit Evernote zelf toegevoegd, mits van toepassing op die persoon.

Evernote Hello contactinformatie Evernote Hello contact toevoegen

Als je de app nu gebruikt, kan je een tijdelijke maar nog onuitgesproken periode oneindig visitekaartjes inscannen. Normaal zit daar een abonnementsdienst aan vast. Na het scannen van een kaartje, gaat Hello dus automatisch op zoek naar contactinformatie vanaf LinkedIn, Facebook en je adresboek. En die informatie zet de app weer door naar je adresboek. Die tijdsbesparing is de grootste wint van Evernote Hello 2.0.

Downloaden: Evernote Hello (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Evernote Hello timeline contacten Evernote Hello audio tones uitzenden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2013, 19:54
Categorieën Lifestyle, Productiviteit, Zakelijk
Onderwerpen evernote, linkedin, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.