Evernote Food 2.1: recepten doorsturen vanaf Evernote en restaurantrecensies

Evernote Food, de iOS-app om eten, recepten en leuke restaurants mee op te slaan, kan recepten uitwisselen met Evernote zelf en ze delen.

evernote foodEvernote Food, de specifieke tak van de notitie-app Evernote bedoeld voor het opslaan van je favorieten eten, recepten en eetlocaties, heeft een aardige update gehad naar versie 2.1. De nieuwste versie van Evernote Food introduceert de mogelijkheid om recepten vanuit Evernote toe te voegen aan je kookboek in Evernote Food. Dat is handig, omdat allerlei apps direct met de originele Evernote-app communiceren en je recepten op die manier dus rechtstreeks kan doorzetten naar Food. Daarvoor kan je een speciaal notitieboek of een nieuw label gebruiken. Recepten kunnen gedeeld worden via Facebook, Twitter en via e-mail.

Evernote Food 2.1 update screenshotIn het geval van restaurants waarvan je aantekeningen wil maken in Evernote Food, kan je je nu beroepen op de beoordelingen afkomstig van het sociale netwerk Foursquare. Verder belooft de applicatie betere zoekresultaten als het op recepten en maaltijden aankomt – en moeten afbeeldingen van de laatste veel sneller laden. Het is een van de prestatieverbeteringen die doorgevoerd zijn in versie 2.1. De laatste verbetering die Evernote bij naam noemt is dat het nu mogelijk is om afbeeldingen uit andere albums dan je iPhone-fotoalbum te uploaden en bij een notitie te zetten.

Net als in de andere Evernote-apps op de iPhone en iPad, dien je als gebruiker van Evernote Food je wachtwoord te resetten in de applicatie. Het strenge beveiligingsbeleid heeft te maken met ‘dreigingen van inbraken’ die de notitie-app naar eigen zeggen boven het hoofd hebben gehangen.

Downloaden: Evernote Food (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 17:17
Categorie Lifestyle
Onderwerpen evernote, planeten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.