Turnplay platenspeler-app voor iPad tijdelijk gratis

Turnplay is tijdelijk gratis te downloaden. Deze muziekspelerapp probeert zo realistisch mogelijk een platenspeler na te bootsen bij het afspelen van muziek.

turnplay ipadTurnplay is een bijzondere muziekspeler die momenteel gratis te downloaden is. Deze app probeert zo realistisch mogelijk een draaitafel na te bootsen en is daardoor erg geschikt voor nostalgische types die maar geen afscheid kunnen nemen van vinyl. Turnplay is afgestemd op het retinascherm van de nieuwste iPads en laat een realistische animatie zien.

Functies die op een echte draaitafel ook werken vind je terug in Turnplay. Dit is geen dj-app, maar je kunt er wel een beetje mee scratchen en de afspeelsnelheid beïnvloeden met de 33/45-knoppen. Je favoriete muziekalbums worden getoond als vinylalbums. Je kunt de muziek op twee manieren afspelen: als lineaire wachtlijst of als shuffle.

Turnplay is tijdelijk gratis op het moment dat dit artikel op onze site verscheen. Controleer goed of de app nog steeds is afgeprijsd als je op het moment probeert te downloaden.

Downloaden: Turnplay (tijdelijk gratis, was €1,79, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 16:13
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.