Eurosport iPhone-app geoptimaliseerd voor iPad na update

De iPhone-app van Eurosport is voortaan universeel, waardoor hij ook een speciale interface voor de iPad kan gebruiken.

Eurosport app iconDe iPhone-app van Eurosport is voorzien van een update, waarin een nieuwe interface speciaal voor de iPad is toegevoegd. Deze nieuwe iPad-versie van de app bevat witte vlakken met veel beeld, waarin al het sportnieuws wordt getoond. Met de introductie van de vernieuwde, universele app heeft Eurosport gelijk ook de losse iPad-app die tot voor kort werd gebruikt uit de App Store getrokken.

De nieuwe iPad-interface van Eurosport bestaat uit één lange feed aan sportnieuws, waar je doorheen beweegt door naar links en rechts te vegen. Met de gebruikelijke hamburgerknop linksboven in de applicatie open je een onderwerpenlijst, zodat je alleen het nieuws over bijvoorbeeld alleen een bepaalde sport kunt bekijken. Door op de kop bovenin de app drukt, sorteer je op actualiteit of populariteit. Hier open je ook de videopagina.

Omdat het een update is voor de iPhone-app, moeten gebruikers van de inmiddels uit de App Store gehaalde iPad-applicatie hem opnieuw downloaden. De oude app wordt niet meer bijgewerkt.

Downloaden: Eurosport (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Eurosport screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2013, 20:30
Categorie Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.