Eerste beelden Dropbox voor iOS 7 verschenen

Dropbox heeft de eerste screenshots van Dropbox voor iOS 7 gedeeld. De app gebruikt de bekende blauw-witte kleurstelling.

Dropbox iOS 7 2Dropbox heeft vannacht details naar buiten gebracht over de nieuwe zakelijke ondersteuning, die het mogelijk zal maken om tegelijkertijd in te loggen met je privé- en werkaccount. Hierbij toonde de cloud-dienst gelijk ook een screenshot van de compleet vernieuwde app voor iOS 7. Dropbox maakt hierbij gebruik van de inmiddels bekende blauwe knoppen en teksten op witte balken, die in veel andere iOS 7-applicaties worden gebruikt. Ook de vannacht geïntroduceerde 3.0-versie van Facebook Messenger gebruikt deze kleurstelling.

Wanneer de vernieuwde Dropbox-app in de App Store zal verschijnen is nog niet bekend. De app zal hoe dan ook ondersteuning bieden voor de zakelijke account-integratie die Dropbox op zijn blog besprak. Bij het gebruik van de app heb je drie tabbladen bovenin: één die alle bestanden toont, één met alleen bestanden van je privé-account en een laatste tabblad met data van je zakelijke Dropbox-account. Je hoeft hierdoor niet heen en weer te springen tussen meerdere accounts om al je cloud-bestanden te bekijken.

Downloaden: Dropbox (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Dropbox iOS 7

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2013, 9:58
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dropbox, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.