Vimessa voor iPhone: stuur een videoboodschap naar vrienden

Met Vimessa kun je gratis videoboodschappen naar anderen sturen. Leuk tijdens de kerstdagen of om iemand te verrassen. De boodschappen zijn gratis.

vimessa iphoneMet de kerstdagen in aantocht is het misschien weer vaste prik om een kerstkaart te sturen. Maar misschien wil je dit jaar eens iets anders doen. Een videoboodschap! Net zoals ze in tv-programma’s zoals ‘All You Need is Love’ doen. Gewoon een filmpje, waarin je vertelt hoe erg je iemand mist of hoeveel je van hem/haar houdt. Vimessa is een app waarmee je gratis videoboodschappen naar anderen kunt sturen. De ontvanger hoeft de app niet zelf geïnstalleerd te hebben.

Eigenlijk zou het handiger zijn als Apple deze functie om videoboodschappen op te nemen, zou toevoegen aan Facetime op de iPhone. Maar zolang dat niet het geval is, zullen we het met apps van derden moeten doen. Vimessa is een soort video-voicemail voor iOS, die binnenkort ook op andere platformen beschikbaar komt. Er komt op termijn ook een versie die beter voor de iPad geoptimaliseerd is. Via in-app aankopen willen de ontwikkelaars op een later moment geld gaan verdienen. Krijg je een berichtje van een Vimessa-gebruiker en heb je de app zelf nog niet geïnstalleerd, dan krijg je simpelweg een tekstberichtje met een link om de video via de (mobiele) website te bekijken. Het is alleen mogelijk om Vimessa-berichten te sturen naar mensen waarvan je het mobiele nummer hebt.

Downloaden: Vimessa (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2011, 22:02
Categorie Lifestyle
Onderwerp facetime

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.