eBay maakt mobiel verkopen in Nederland mogelijk op iPhone

iPhone-app eBay heeft de functie om advertenties aan te maken in Nederland. Je zet je item erop met prijsafspraken en voorwaarden voor verzending.

eBay iPhone app verkopen in NLNederlanders kunnen voortaan producten verkopen in de iPhone-app van eBay. Een update van de applicatie introduceert het Sell-tabblad voor Nederlandse gebruikers, waarna je meteen aan de slag kan gaan met items aanbieden. De vernieuwing maakt deel uit van een grotere update, waarbij de voorpagina is voorzien van items die je volgt en die interessant voor je zijn. De zoekresultaten en itempagina’s zijn bovendien voorzien van grotere foto’s.

Versie 3.3 van eBay op de iPhone introduceert ook meer productreviews voor allerlei apparaten en voorwerpen. Je kan nu foto’s bijvoegen bij persoonlijke vragen aan verkopers of kopers en als je een pakket afhaalt, kan je de adresgegevens in Passbook zetten.

Een product aanbieden op eBay vereist het invullen van aardig wat velden. Je geeft natuurlijk aan wat je verkoopt, voegt foto’s toe, kiest een categorie en vult een omschrijving in. Omdat eBay biedingen van kopers bindend maakt en niet vrijblijvend houdt zoals bij Marktplaats, dien je ook aan te geven wat het veilingminimum en wat de vaste prijs van je aanbieding zijn.

Je bepaalt de duur van de veiling en of die meteen na plaatsing van de advertentie ingaat. Daarnaast bepaal je de betaalmethode. Je kan je laten betalen via PayPal, een directe overschrijving, cash bij afleveren of cash bij het laten ophalen. Je kan landen uitzonderen van verkoop en definieert een niet goed geld terug-afspraak. Aangeboden items vind je terug in het tabblad My eBay.

Downloaden: eBay (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2014, 11:30
Categorie Lifestyle
Onderwerpen ebay, marktplaats, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.