Easy Diet App: afvallen met je iPhone in het Nederlands

Easy Diet App is een Nederlandse dieetapplicatie waarmee je drie dagen op dieet gaat. Vanuit de iPhone-applicatie koop je extra dieetplannen voor 4, 5 of 10 dagen. Een Android-versie is er ook en er komen versies met andere varianten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

easy diet app nlEasy Diet App is een applicatie van de Nederlandse ontwikkelaar Sixpack, die een maand geleden al een Engelstalige Easy Diet App uitbracht. Nu is er ook een Nederlandse variant. Met Easy Diet App krijg je een dieetplan voor drie dagen voorgeschoteld. Wil je meer, dan kun je voor €2,39 een dieetplan voor 4, 5 of 10 dagen aanschaffen via een In App Purchase. Easy Diet App geeft aan wat je mag eten en zet alles ook op een boodschappenlijstje met items die je per stuk kunt afvinken. Ben je van plan om het dieet te volgen, dan kun je dus in één keer alles in huis halen. Via een Twitter-optie laat je vrienden weten dat je met het dieet bent begonnen.

Je kunt het dieetplan een onbeperkt aantal keren volgen. Wil je bijvoorbeeld 2 kilo kwijt, dan ben je met de drie dagen in één keer klaar. Je kunt ook wekelijks de driedaagse afvalrace herhalen en de overige dagen normaal eten. De Engelstalige versie van Easy Diet App is nu een maand in de App Store verkrijgbaar en is ruim 10.000 keer gedownload. Een paar dagen geleden verscheen er ook een Android-versie van deze app, daarnaast komen er nog versies met andere dieetplannen. Met het huidige dieetplan eet je veel groente en eiwitrijk voedsel en val je in drie dagen 2 kilo af. Bij het tiendaagse plan val je tussen de 5 en 7 kilo af. Het dieet is vrij streng: karige maaltijden en geen tussendoortjes. Maar dan kun je je straks tenminste wel dankzij je iPhone op het strand vertonen.

Downloaden: Easy Diet App (gratis)

easy diet app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 15:08
Categorieën Gezondheid en fitness, Nederlandse apps
Onderwerpen afvallen, dieet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.