sonja-lidl

Sonja Bakker-app helpt je goedkoop afslanken met LIDL-boodschappen

Sonja Bakker heeft samen met LIDL een app uitgebracht met weekmenu's en recepten voor afslanken. Je kunt er ook je gewicht en BMI mee bijhouden. Maar de app is niet toegankelijk voor iedereen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sonja-lidl-icoon-grootAfslanken met Sonja Bakker: je hoort er niet meer zoveel over, maar er zijn nog genoeg mensen die regelmatig teruggrijpen naar de afslankboeken. Ook in januari 2015, als veel mensen bezig gaan met hun goede voornemens. Dit jaar kan dat extra goedkoop, want Sonja Bakker heeft samen met de LIDL-supermarkten een app uitgebracht. Om die te gebruiken zul je wel haar boek ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin’ bij LIDL moeten aanschaffen omdat daarin een activatiecode stat om de app te kunnen gebruiken. Dat kost eenmalig €9,99 maar daarna kan het besparen op de caloriën en de euro’s beginnen, want alle recepten uit het boek zijn te maken met boodschappen van de prijsstunter.

Het nieuwe boek ‘Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin’ is eigenlijk niet helemaal nieuw. Het is gebaseerd op een bestaand boek, maar met aanpassingen voor LIDL. Je hebt kans dat het boek al is uitverkocht, maar LIDL heeft vanaf 14 januari weer nieuwe voorraad.

sonja lidl app iphone sonja lidl app recepten

Weekmenu’s

Het geheim van Sonja Bakker is dat ze er uitziet als een doorsnee buurvrouw en dat ze makkelijke weekmenu’s maakt. Je hoeft zelf niet na te denken. Je pakt het schema erbij, haalt de benodigde boodschappen in huis en kunt van start gaan. In deze LIDL-editie zijn de boodschappen afgestemd op de producten die bij LIDL te zijn, in dit geval veel Linessa-producten. Maar gelukkig staat LIDL er ook om bekend, dat ze een uitgebreide groente- en fruitafdeling hebben.

Handig van die weekmenu’s, is dat ze zijn afgestemd op verschillende gezinsleden. De hoeveelheden zijn aangepast voor mannen, vrouwen, kinderen tot 12 jaar en tieners vanaf 12 jaar, afhankelijk van de energiebehoefte van de betreffende persoon. In het boek vind je recepten, interview en lijstjes met caloriearme alternatieven voor veelgegeten producten. In de app vind je die weekmenu’s en recepten ook terug, met een opsomming wat je in huis moet halen. Daarnaast kun je in de app je BMI en gewicht bijhouden. Op een grafiek zie je of je voortgang hebt geboekt.

sonja lidl app gewichtsverloop sonja lidl app weekmenu

Of sonjabakkeren jouw manier is om weer een gezond eetpatroon op te pakken of wat kilo’s kwijt te raken, moet je zelf bepalen. Feit is wel dat de LIDL-uitgave 5 euro goedkoper is dan het originele boek dat in 2014 verscheen en dat je ook nog wat bespaart door de boodschappen bij LIDL te halen. Er is ook nog een algemene Sonja Bakker-app, maar die is alleen te gebruiken als je deelneemt aan het (betaalde) afslankprogramma op sonjabakker.nl.

Ook verkrijgbaar:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2015, 13:44
Categorie Apps
Onderwerp dieet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.