iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Easy Calendar vandaag gratis te downloaden

De Nederlandse agenda-app Easy Calendar is geliefd om zijn mogelijkheid snel en simpel een afspraak in je agenda te zetten. De iPhone-applicatie is tijdelijk gratis te downloaden.

Easy Calendar update 2.0 iPhone iPod touchDe Nederlandse agenda-applicatie Easy Calendar van Tom van Zummeren is vandaag gratis te downloaden voor de iPhone en iPod touch – en dat is goed nieuws voor wie een agenda zoekt op de iPhone waar je niet langer mee in de weer bent dan het invullen van een papieren agenda. Easy Calendar is zo opgezet dat je binnen no-time een afspraak kan inplannen. Als je meer gegevens dan het tijdstip aan je afspraak wil toevoegen, kan je dat alsnog doen met een simpele Meer-knop. De agenda is bovendien ingedeeld als een papieren weekagenda.

Dat betekent dat je links in beeld maandag, dinsdag en woensdag kan volschrijven en daarnaast de rest van de week hebt, met een gedeeld vak voor zaterdag en zondag. Een nieuwe afspraak toevoegen doe je met een druk op het witte vak in een dag; je afspraken uitgebreid teruglezen door op de datum erboven te drukken. Je kan op het weeknummer bovenin het scherm drukken om een snel zes-maanden overzicht te krijgen zodat je snel naar een andere maand kan springen. Daarop staan doorlopende afspraken al gekleurd aangegeven.

Easy Calendar eenvoudig verplaatsenNiets anders dan een omschrijving en een tijdstip voer je in voor een nieuwe afspraak in Easy Calendar. Duurt je afspraak een hele dag? Met een vinkje hoef je de tijd niet meer in te vullen. De app zorgt ervoor dat een afspraak automatisch voor één uur in de agenda komt te staan. Als je dat wil veranderen, kan je de Meer-knop drukken en kom je terecht in uitgebreide agenda-opties. Je kan onder andere het begin en het einde van een afspraak aangeven, een alarm ervoor instellen, een herhaling aangeven en een notitie erbij maken. Optioneel kan je een van je verschillende agenda’s selecteren.

Easy Calendar is al even op de markt, maar dendert nog steeds door qua populariteit. Zelfs in de reacties onder de geroemde agenda-app Week Calendar wijzen onze lezers op het bestaan van deze app. In het begin van mei kreeg EasyCalendar een grote update naar versie 2.0.

Downloaden: EasyCalendar (vandaag gratis, was €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2012, 10:08
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen activity, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.