Flipboard gaat artikelen The New York Times aanbieden

De iOS-app Flipboard gaat artikelen van The New York Times laten zien. Gebruikers krijgen een deel van de artikelen op de site voorgeschoteld, terwijl abonnees van de krant volledige toegang via Flipboard krijgen.

Flipboard iPhoneDe iOS-app Flipboard toont vanaf donderdag 28 juni ook artikelen van The New York Times. Een deel van de berichten is door iedereen te lezen, terwijl abonnees op de krant via Flipboard volledige toegang hebben tot het aanbod van de site. The New York Times biedt hiermee voor het eerst volledige toegang tot hun artikelen buiten hun eigen site en krant om.

Lezers zonder een abonnement mogen in ieder geval artikelen in de ‘Top News’-sectie van de site lezen, waardoor je de belangrijkste onderwerpen niet mist. Tussen alle New York Times-artikelen verschijnen fullscreen advertenties die zijn verkocht door de krant. Flipboard en The New York Times delen de gemaakte omzet.

Het is interessant dat Flipboard en The New York Times zo nauw samenwerken. De krant zou zich op deze manier richten op digitale lezers buiten hun eigen applicatie. Flipboard werkt al langer samen met andere Amerikaanse bronnen, zoals Wired, USA Today en ABC News.

Afgelopen week kwam er nog een update uit voor Flipboard, waardoor alle teksten in de app volledig Nederlands zijn.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2012, 10:10
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, new york times

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.