Flipboard gaat artikelen aanbieden van The New York Times

The New York Times zal voortaan ook te lezen zijn via de iOS-app Flipboard. Een deel van de artikelen is gratis te bekijken, terwijl abonnees kunnen inloggen om volledige toegang tot het aanbod te krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

FlipboardFlipboard zal vanaf donderdag 28 juni ook artikelen van The New York Times laten zien. Een klein deel van de artikelen zal door iedereen te lezen zijn, terwijl abonnees volledige toegang krijgen tot het aanbod van de site door met hun gegevens in te loggen. Dit is voor het eerst dat The New York Times volledige toegang biedt tot artikelen buiten hun eigen site om.

Lezers zonder abonnement krijgen in ieder geval toegang tot de artikelen in de ‘Top News’-sectie van de site, waardoor je de belangrijkste onderwerpen kunt lezen. Tussen de New York Times-artikelen zullen er fullscreen-advertenties verschijnen die worden verkocht door de krant. Flipboard en The New York Times delen de gemaakte omzet.

Het partnerschap tussen Flipboard en The New York Times is opmerkelijk. De krant gebruikt de app om zich meer te richten op digitale lezers, buiten hun eigen applicatie om. De app werkt al een tijd samen met andere Amerikaanse bronnen, waaronder Wired, USA Today en ABC News.

Vorige week verscheen er nog een update voor Flipboard, waardoor de app volledig Nederlands is.

Downloaden: Flipboard (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2012, 12:00
Categorie Nieuws
Onderwerpen flipboard, new york times

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.