EA brengt nieuwe Nederlandse game Swap This! uit

Swap This! van de Nederlandse ontwikkelaar Two Tribes is nu in de App Store verkrijgbaar via Electronic Arts.

swap thisElectronic Arts heeft weer een nieuwe game voor iPhone en iPod touch in de App Store uitgebracht. Het gaat om een Match-3-puzzelgame, maar wel eentje die weer een nieuwe invulling aan het genre geeft. Swap This! is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Two Tribes (we schreven er al eerder over) en is nu in de App Store te krijgen voor €0,79. In Swap This! kun je niet alleen blokken die naast elkaar liggen verwisselen, maar je kunt ook de positie van de blokken omwisselen.

Binnen een paar seconden moet een keten van Piranha-blokken worden aangevuld, voordat de keten weer verdwijnt. Begin je een nieuwe keten van andersgekleurede Piranha’s voordat de oude keten van het speelveld is verdwenen, dan levert je dat extra punten op. Een keten bestaat uit minimaal vier blokken die horizontaal of verticaal op het speelveld moeten staan.

swap thisSwap This! kost €0,79 in de App Store, is geschikt voor iPhone en iPod touch vanaf iOS 3.1 en is nog niet in een Lite-variant verkrijgbaar. Ook is er geen koppeling met Game Center of een andere bekende gamecommunity. Two Tribes kennen we van de eerder uitgebrachte game Toki Tori.

Downloaden: Swap This! (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2011, 22:54
Categorie Games
Onderwerpen Swap This!, two tribes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.