Dynavix brengt 13 navigatie-apps naar iPad en iPhone

Dynavix is een nieuwe aanbieder van navigatiesoftware op de iPad en iPhone. De dertien nieuwe applicaties zijn geschikt voor beide systemen en bieden de mogelijkheid om (illegaal) flitspaal- en radarinformatie in de app te installeren.

Navigatiesysteem Dynavix voor de iPad optiesEr is een nieuwe speler voor navigatiesofware op de iPhone en iPad opgedoken. Ontwikkelaar Dynavix lanceerde gisteren maar liefst dertien navigatie-apps die geschikt en geoptimaliseerd zijn voor beide systemen. Ze bestrijken allemaal een eigen gebied. Zo is er een van West-Europa, Centraal-Europa, Oost-Europa, Frankrijk en ook de Benelux. Laatst genoemde kost €39,99. Een sterk punt van de app is dat je posities van flitsers, radarcontroles en Points Of Interest in de app kan zetten via de functie ‘bestanden delen’ in iTunes.

De applicatie kan daarvoor zowel de bestandstypen .csv als ov2 uitlezen. Het laatste formaat wordt bijvoorbeeld ook gebruikt door de software van TomTom. Je kunt deze bestanden zelf maken of kopen bij aanbieders van POI-databases. Er zitten knoppen in de Dynavix-app waarmee je meteen naar een Point Of Interest (POI) wordt geleid. Ook is er de mogelijkheid om meteen naar de iPod-functie van de iPhone te gaan om eenvoudig vanuit de applicatie een ander nummer op te zetten. Dynavix pronkt verder met kaarten waarvan je de kleuren zelf kan instellen.

Ook in de op de Benelux toegespitste versie is de app in het Engels uitgevoerd. Wel is er een Nederlandstalige navigatiestem. Meer informatie over de mogelijkheden van de Dynavix-applicaties is te vinden op hun website. Omdat de applicatie kaarten offline opslaat, is de app maar liefst 348 MB groot.

Downloaden: Dynavix Benelux GPS Navigatie (€39,99)
Downloaden: Dynavix West-Europa GPS Navigatie (€59,99)

Navigatiesysteem Dynavix voor de iPad opties

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 17:42
Categorie Navigatie
Onderwerpen benelux, europa, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.