MMORPG Order & Chaos Online uitgekomen, per maand betalen

Gameloft heeft haar online rollenspel Order & Chaos Online voor de iPhone, iPod touch en iPad uitgebracht. Je kruipt in de huid van een strijder en dwaalt rond in een gigantische online wereld vol andere spelers.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Order and Chaos Online voor iPhone strijderDe MMORPG, ofwel Massively Multiplayer Online Role Playing Game, Order & Chaos online van uitgeverij Gameloft verschijnt vandaag in de App Store. Het spel is qua opzet vergelijkbaar met het razend populaire World or Warcraft voor de pc. Je maakt een personage aan in één van de vier klassen (mensen, elfen, orcs of undead), specialiseert je in de magie, vechten of boogschieten en trekt erop uit in een gigantische online fantasiewereld. Daarin vecht je samen met andere spelers tegen bizarre schepsels om je personage te ontwikkelen en alsmaar verder te komen.

Het was lange tijd de vraag welk betaalsysteem Order & Chaos Online zou gebruiken, maar nu de game is uitgekomen is dat bekend. De applicatie zelf kost 5,49 euro en daarvoor krijg je het spel en drie maanden speeltijd. Vervolgens betaal je één maand spelen voor 79 eurocent, drie maanden spelen voor 1,59 euro of een half jaar spelen voor 2,39 euro.

Order and Chaos Online voor iPhone boogschutter

Daarnaast kun je ook nog de portemonnee trekken voor ‘Runes’, de virtuele geldeenheid in het spel. Daarmee kun je onder andere ingrediënten kopen waarmee je betere wapens en spreuken kan realiseren. Ook kan je er goud mee kopen, maar dat is volgens een testsessie van Touch-Arcade alleen uit te geven aan een grotere rugzak om items in mee te nemen. Bovendien spaar je ook goud door missies te halen.

Order & Chaos Online werkt alleen op een Wi-Fi-verbinding. De auteur van het eerder genoemde artikel is ‘behoorlijk onder de indruk’ na enkele uren dwalen in de grote online spelwereld. Een duidelijke kaart en een optie voor een navigatiepijl zorgen er volgens hem voor dat je niet verdwaald raakt.

Downloaden: Order & Chaos Online (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 9:38
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, mmorpg, order & chaos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.