World of Warcraft-achtige Order & Chaos Online voor iPad verschenen

Order & Chaos Online is als World of Warcraft voor de iPad. Het is een uitgebreide online role playing game waarin je met andere mensen optrekt en vecht in een grote fantasiewereld.

iPad versie Order and Chaos Online vechten met magieZie Order & Chaos Online maar als World or Warcraft voor de iPad. Het net uitgekomen online rollenspel van uitgever Gameloft verplaatst je in een grote fantasiewereld waarin je met andere mensen optrekt en vecht. Je maakt een personage aan in één van de vier klassen (mensen, elfen, orcs of undead), specialiseert je in magie, als vechter of boogschutter en trekt erop uit. Terwijl je verschillende opdrachten vervult, wordt je personage sterker en ontwikkelt het verhaal zich.

Het was vóór de lancering even de vraag welk betaalsysteem Order & Chaos Online zou gebruiken, maar nu de game is uitgekomen is dat bekend. De applicatie zelf kost 5,49 euro en daarvoor krijg je het spel en drie maanden speeltijd. Vervolgens betaal je één maand spelen voor 79 eurocent, drie maanden spelen voor 1,59 euro of een half jaar spelen voor 2,39 euro. Omdat het een universele app is, gelden de betalingen op de iPad en iPhone na één keer aankopen.

iPad versie Order and Chaos Online vechten met orc

Daarnaast kun je ook nog de portemonnee trekken voor ‘Runes’, de virtuele geldeenheid in het spel. Daarmee kun je onder andere ingrediënten kopen waarmee je betere wapens en spreuken kan realiseren. Ook kan je er goud mee kopen, maar dat is volgens een testsessie van Touch-Arcade alleen uit te geven aan een grotere rugzak om items in mee te nemen. Bovendien spaar je ook goud door missies te halen.

Order & Chaos Online werkt alleen op een WiFi-verbinding. De auteur van het eerder genoemde artikel is ‘behoorlijk onder de indruk’ na enkele uren dwalen in de grote online spelwereld. Een duidelijke kaart en een optie voor een navigatiepijl zorgen er volgens hem voor dat je niet verdwaald raakt.

Downloaden: Order & Chaos Online (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 18:43
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, mmorpg, order & chaos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.