Dropp opent nu berichten op de kaart

Dropp voor de iPhone heeft een update gekregen waarmee je zelf kan bepalen in welke omtrek je berichten wilt ontvangen. In de applicatie sturen mensen berichten naar een locatie, niet naar personen.

Dropp voor iPhone iPod touchEr is een behoorlijke update uitgekomen voor het onlangs verschenen Dropp. Met die iPhone-applicatie stuur je berichten niet naar een persoon, maar naar een locatie. De app werd gematigd positief ontvangen toen we erover schreven bij de verschijning ervan. Bij de lancering van de app ontving je Dropps alleen zodra je in de buurt kwam van een door iemand anders geplaatste Dropp. Vanaf de update kun je zelf bepalen van welke omtrek je Dropps wilt ontvangen.

Toen we eerder over Dropp schreven, hadden we voor ogen dat het een applicatie zou worden waarbij je bijvoorbeeld eerder achtergelaten recensies van een restaurant zou ontvangen op het moment dat je dat restaurant betrad. In de praktijk bleek het toch iets anders te werken; de app sloeg Dropps enkele kilometers verderop ook aan. Na de update kun je zelf instellen hoe ver de applicatie Dropps mag oppikken: tot aan de andere kant van de stad of liefst alleen in de eigen wijk?

Na de update is het ook mogelijk om Dropps die je op de kaart ziet handmatig te openen. Dat kan echter alleen als je volgens de applicatie dicht genoeg in de buurt bent. Het is nu makkelijker om vrienden te zoeken en het is eveneens mogelijk om reeds toegevoegde vrienden te verwijderen. Ook zijn er enkele aanpassingen verricht waardoor de app wat stabieler draait.

Downloaden: Dropp (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2011, 14:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen gps, gratis, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.