Dream Revenant icon

Dream Revenant: duik je onderbewustzijn in met prachtig avonturenspel

Dream Revenant is een rustig, bedachtzaam avonturenspel voor iOS waarin je door je eigen onderbewustzijn rondloopt.

Dream Revenant iconHet nieuwe Dream Revenant voor iOS is een bijzondere. Dit avonturenspel stuurt je een prachtige 3D-wereld in waar de focus niet ligt op actie en explosies. In plaats daarvan moet je een verhaal aan elkaar puzzelen aan de hand van oude herinneringen. Je duikt namelijk in je eigen onderbewustzijn, waar de oplossing voor een oud mysterie in verborgen ligt.

In Dream Revenant neem je de omgeving rustig in je op, terwijl stemacteurs de gebeurtenissen uit je verleden aan elkaar praten. Op deze manier herbouw je jouw herinneringen. Het spel is met zijn omgevingen en lage tempo een welkom alternatief op het vandaag verschenen Modern Combat 5, wat juist draait om oorlogsgeweld en snelle handelingen.

Dream Revenant

De spelwereld is volgens de makers maar liefst 16 vierkante kilometer groot. Dat is flink, maar het is nog de vraag hoe lang je hier exact in kunt ronddolen. Met 8 minuten aan stemwerk wordt het verhaal namelijk vrij snel aan elkaar gepraat. Hoeveel plezier je aan Dream Revenant beleeft is daarom afhankelijk van jouw tempo als speler. Neem je de tijd om iedere omgeving rustig uit te kammen, dan beleef je er een stuk meer plezier aan dan wanneer je snel van punt A naar punt B rent.

Als Dream Revenant je bekend in de oren klinkt, dan is dat niet heel gek. Dit is namelijk een vervolg op het fraaie Dream:scape uit 2011, dat qua verhaal grotendeels hetzelfde in elkaar steekt.

Pluspunten

  • Prachtige wereld.
  • Rustig tempo.

Minpunten

  • Weinig stemwerk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 8:35
Categorie Games
Onderwerp avonturengame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.