Doodle Jump krijgt piratenlevel

Doodle Jump heeft in een nieuwe update een nieuw piratenlevel toegevoegd, met touwladders, kanonnen en schatkaarten die je moet verzamelen.

Doodle Jump piratenDe iPhone-klassieker Doodle Jump heeft een flinke update gekregen, waarin een speciaal piratenlevel is toegevoegd. Hierin springt de bekende, groene held rond in een piratenoutfit, maar er zijn ook nieuwe spelelementen om mee rekening te houden. Zo spring je op touwladders, ontwijk je kanonskogels en pak je schatkaarten op.


Doodle Jump Pirates 2De schatkaarten in de nieuwe Doodle Jump-update leiden je naar een kistje. Door op precies de uitgestippelde platformen te springen verschijnt de kist, die je oppikt om een smak goud te krijgen. Dit goud kun je gebruiken om power-ups en nieuwe outfits te ontgrendelen.

Het is inmiddels een bekend trucje van Doodle Jump: voeg een nieuw uiterlijk en wat variërende obstakels toe en mensen hebben weer wat nieuws om te spelen. Soms gebeurt dat in de vorm van nieuwe levels, maar een nieuwe game is af en toe ook een prima mogelijkheid: in mei verscheen bijvoorbeeld een losse Doodle Jump-game in het teken van Spongebob Squarepants.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 augustus 2014 om 18:30
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.