Doodle Jump DC Super Heroes iOS iPhone iPad icon

Doodle Jump is terug… als Batman

Doodle Jump DC Super Heroes is anno eind 2014 nog een totaal nieuwe Doodle Jump voor iPhone en iPad! En ditmaal... met Batman in de hoofdrol.

Doodle Jump DC Super Heroes iOS iPhone iPad iconEr was een kerstversie en een speciale versie voor de paasfilm Bunny Hop. En veel later was er zelfs nog even een Flappy Bird-kloon waarin je met verschillende spelers naar de finish wapperde. Maar verder is Doodle Jump vooral een oudgediende tussen al die honderdduizenden iPhone- en iPad-games. Een hit uit het verleden. Toch? Het jeukte ontwikkelaar Lima blijkbaar weer, want opeens is er Doodle Jump DC Super Heroes. Met de bekende springer als… Batman.

Doodle Jump DC Super Heroes wordt officieel niet uitgegeven door Lima zelf, maar is uitgebracht onder de vlag van Warner Bros. De grote filmuitgever ziet een grote toekomst voor de samenwerking van Doodle Jump en superhelden. Batman is nog maar de eerste vermomming van de springer in het spel, lijkt het. Sta er niet van op te kijken als je hierna ook springt als Superman, Catwoman, Robin of een van de vele andere helden uit de stripstal.

Doodle Jump DC Super Heroes Riddler Doodle Jump iPhone Penguin

Maar wees niet bang: de verpakking is niet het enige wat er is veranderd aan Doodle Jump. Het spelletje lijkt wel goed te hebben gekeken naar Sonic Jump, wat op zijn beurt weer een afgeleide is van Doodle Jump. Klinkt vergezocht? Het voelt wel zo. Zo spaar je nu kristallen tijdens het springen, kan je die uitgeven aan upgrades voor je sprong, helikopters die je onderweg oppikken en jetpacks om een stukje mee te vliegen. En, echt waar: Doodle Jump heeft tussenbazen. Op sommige stukken wordt het omhoog springen onderbroken voor het ontwijken van gevaar van een tegenstander boven je. Zo moet je meer schieten dan ooit. Voor Batman-fans zijn die sessies van toegevoegde waarde, want je staat oog in oog met bekende tegenstanders als Penguin en The Riddler.

Wat jullie: is oudgediende Doodle Jump de moeite nog waard?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2014, 19:04
Categorie Apps
Onderwerpen batman, doodle jump, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.