Doodle Jump 3.0: ninja-thema, munten en in-app aankopen

Doodle Jump is dik drie jaar na zijn verschijning geüpdatet naar versie 3.0 op de iPhone en iPod touch. De nieuwe update voert een ninja-thema in, outfits, munten om te sparen en... in-app purchases.

Doodle Jump 3.0 iPhone iPod touch met ninja'sDe eerste klassieker onder de games op de iPhone en iPod touch, is met zijn tijd mee gegaan. Dik drie jaar na de originele uitgave in mei 2009, is Doodle Jump voorzien van een grote 3.0-update die in-app aankopen toevoegt aan het springspelletje. Voortaan kan je munten sparen op jacht naar een highscore, die je in een virtuele winkel in het spel kan uitgeven aan middelen die een volgende highscore mogelijk moet maken.

De update wordt aangekleed door een gloednieuw ninja-thema. Aanvullend op eerder verschenen thema’s zoals bijvoorbeeld de ruimte en onderwater, spring je nu als ninja omhoog tegen een rode of donkerblauwe achtergrond. Nieuw daarin zijn platformpjes met een patroon erop. Spring op zo’n platform en alle andere platformen met dat patroon veranderen subtiel van positie. Ook zijn er camouflagebosjes die je kan aantrekken om onzichtbaar een tegenstander voorbij te springen. Het nieuwe thema is de enige waarin je muntjes kan sparen en ook het enige thema waarop de nieuwe in-app komen gelden.

Doodle Jump china-thema sumopakkieDat zijn namelijk allemaal ninja-items. Na de update van het spel krijg je 1000 munten gratis en daar kan je al wat power-ups mee kopen, zoals een kanon dat je eenmalig 500 meter omhoog schiet, of een helikopterhoedje dat je wat verder optilt als je hem tijdens het spelen oppakt. Daarna worden de items erg duur. Voor 7000 muntjes koop je een sumo-outfit waarmee je op monsters kan stampen, voor 5000 munten een onzichtbaarheidspak en voor 9000 een pak waarmee je twee keer in de lucht kan springen in plaats van één. Niet genoeg munten in het spel? Je koopt 1000 munten voor 79 cent, 10.000 munten voor 3,99 euro en voor 7,99 euro ontvang je 30.000 munten en kan je alle power-ups in de app kopen. Aan de aanschafprijs van het spel is met 79 cent niet veranderd.

Downloaden: Doodle Jump (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2012, 12:50
Categorie Games
Onderwerpen doodle jump, in app aankopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.