djay 2 for iPhone aangepast voor 64-bits processor in iPhone 5s

djay 2 for iPhone is geoptimaliseerd voor de A7-chip van de iPhone 5s. De 64-bit processing wordt gebruikt voor nummers vloeiend mixen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

djay 2 for iPad headerPlaatjes aan elkaar draaien gaat beter op een iPhone 5s. Die indruk wekt djay 2 for iPhone na een kersverse update. De hooggewaardeerde applicatie waarin je twee nummers op virtuele draaitafels naast elkaar hebt lopen en kan mixen, heeft wat extra kracht gekregen voor het vlaggenschip van de iPhone-familie. De app is geoptimaliseerd voor de A7-processor in de iPhone 5s, waardoor ‘vol gebruik wordt gemaakt’ van de 64-bit architectuur.


Dat meldt althans de update-omschrijving van djay 2. De ondersteuning van de nieuwe hardware uit zich in de Harmonic Match functie die je tot de beschikking hebt op de iPhone 5. Harmonic Match omvat key detection en pitch shift en staat je toe om ‘harmonieuze’ mashups van liedjes te maken door nummers in realtime te combineren met andere nummers. Het is mogelijk omdat de 64-bit berekeningen ervoor zorgden dat djay 2 for iPhone 2 keer zo snel audio kan analyseren. De iPhone-versie voert iOS 7 meteen als minimumvereiste.

djay 2 for iPhone paneel met schuivers

djay 2 voor iPad is ook voorzien van een update, al staat die los van de nieuwe verbeteringen voor hardware. De applicatie is wel geoptimaliseerd voor iOS 7 met een nieuwe muziekbibliotheek, waar je onder andere sample packs vindt van Snoop Dogg en DJ Qbert. De laatste tekende ook voor nieuwe ingebouwde scratch-tools in de app, die je bereikt door een lange druk bij het scratchen. De update wordt afgemaakt verschillende prestatieverbeteringen, zoals onder andere het sneller inladen van een nummer onder iOS 7.

Voor iPhone: djay 2 for iPhone (€1,79, iPhone, iOS 7.0+)
Voor iPad: djay 2 for iPad (€8,99, iPad, iOS 6.0+)

Lees meer over 64-bits iPhones en iPads in ons dossier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 januari 2014 om 16:10
Onderwerpen
,
Categorie
Muziek
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.