DJ Mixer II voor iPhone en iPad: muziek mixen op feestjes

DJ Mixer II voor iPad is een compleet dj-instrument, met een professionele virtuele draaitafel en een handige wifi-functie voor op feestjes.

DJ Mixer IIMet nieuwe dj-app DJ Mixer II kun je alles aan elkaar mixen, van nummers van beroemde dj’s tot audio uit SoundCloud en eigen muziek uit je bibliotheek. De app heeft een professioneel controlepaneel en een handige wifi-functie voor op feestjes. Daarmee kunnen vrienden je DJ-set in real-time bijhouden, verzoeknummers indienen, nummers die ze niet willen horen naar beneden stemmen en zelfs hun eigen nummers van hun iPhone of iPad toevoegen aan je afspeellijst, zodat jij ze in je mix kunt gebruiken.

DJ MixerDe gratis applicatie stelt je in staat om de app uit te proberen en een aantal functies te testen door verschillende nummers uit je muziekbibliotheek te mixen. Daarnaast krijg je 22 gratis audiosamples en 9 sample packs van bekende muziekproducenten. Als dit bevalt kun je een in-app aankoop van €8,99 aanschaffen, om onbeperkt te kunnen mixen en toegang te krijgen tot premium-functies. Na die in-app aankoop heb je toegang tot duizenden tracks en mixen van wereldberoemde DJ’s en producers. Je kunt voorbeelden van deze nummers beluisteren en ze aan je mixer afspeellijst toevoegen. Daarnaast kun je audiobestanden vanaf je pc of Mac importeren met iTunes bestandsdeling of uit je muziekbibliotheek op je iOS apparaat halen. De app heeft ook toegang tot SoundCloud – de online opslagplaats van geluiden en muziek.

DJ Mixer heeft een professioneel controlepaneel met een virtuele draaitafel.De app heeft teveel functies om hier op te noemen, maar de exclusieve functies voor de iPad zijn zeker het vernoemen waard. Zo kun je met DJ Mixer II op de iPad audio-samples over je eigen muziek afspelen, audio-samples mixen met behulp van de meng-fucties en samples naar je mengpanelen halen om ze nog beter te bewerken. Tot slot kun je met DJ Mixer II op de iPad het volume en de bas van jouw creaties maximaliseren en beschik je over resonantiefilters die je met een veeg over je muziek heen kunt leggen. De upgrade naar de premium-versie is nu tijdelijk €8,99, daarna zal de in-app aankoop hoogstwaarschijnlijk duurder worden.

DJ Mixer II is overigens ook als de meer beperkte gratis app DJ Mixer Pro beschikbaar, maar deze heeft ongeveer dezelfde functies als DJ Mixer II zonder in-app inkopen. Een alternatief voor DJ Mixer II is het populaire Traktor DJ, een dj-applicatie die eerst alleen voor Windows en Mac beschikbaar was en €19,99 kost (€4,49 op de iPhone). Lees hier onze review van Traktor DJ op de iPhone.

Downloaden: DJ Mixer II (gratis, in-app aankoop €8,99, universeel, iOS 7)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2013, 13:54
Categorie Muziek
Onderwerp dj

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.