iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Discovr Apps nu gratis en met grote update

Discovr Apps heeft een update gekregen en is nu gratis. Het is een zoekmachine voor apps op de iPhone die steeds aanverwante applicaties laat zien als je ergens op zoekt.

Discovr Apps iPhone iPadDiscovr Apps, een iPhone-applicatie waarmee je applicaties ontdekt die dicht in het straatje van je eigen favoriete apps liggen, heeft een grote update gekregen. De grootste verandering is echter dat de app-ontdekkings-app nu niets meer kost. Eerder werd een prijs van 1,59 euro gehanteerd. Bij de applicaties die Discovr aanraadt zie je nu in één oogopslag de prijs en de App Store-waardering. Verder kun je nu wenslijsten maken met apps die je graag wilt hebben.

Discovr Apps iPhone iPod touch kaartDiscovr Apps en het eerder op iPhoneclub besproken Discovr Music zijn apps die je een zoekveld geven. Nadat je een zoekterm hebt ingevuld, zet de app (in dit geval) die app centraal op een kaart. Daar omheen staan suggesties van apps die erop lijken en elke keer als je op zo’n app klikt, krijg je meer informatie over de betreffende app en breidt de kaart zich uit.

Bijzonder is dat ontwikkelaar Jammbox in de changelog van de applicatie aangeeft dat de getoonde ‘aanverwante applicaties’ vaak helemaal niet zo verwant waren. Dat is nu beter, valt er te lezen: “We hebben betere resultaten uit de App Store gehaald en die zie je nu ook terug, zodat de kaarten blijven uitbreiden.

Standaard staat Discovr ingesteld op de Amerikaanse App Store en haalt hij de waarderingen van applicaties daar vandaan. Met de update ontstaat de mogelijkheid om een App Store uit eigen land te selecteren. Dan worden de resultaten daarop gebaseerd.

Downloaden: Discovr Apps (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 12:33
Categorie Amusement
Onderwerpen apps, ontdekken, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.