Back to the Future Ep 5 nu op iPad te downloaden

Back to the Future Ep 5 HD is uitgekomen voor de iPad en daarmee komt een einde aan de serie adventuregames die de avonturen van Marty en Doc beschrijven.

Back to the Future Ep 5 HD iPadHet laatste deel van de vijf-ledige avonturenspellenreeks Back to the Future is sinds vandaag op de iPad te downloaden. De laatste aflevering heet Outatime. Marty en Doc worden gedwongen tot een achtervolging door Hill Valley’s in het verleden, heden en in de toekomst. Dat klinkt misschien erg actievol, maar de reeks staat er juist om bekend erg verhalend te zijn.

Back to the Future Ep 5 HD MartyHet is dat aspect dat ervoor zorgde dat de serie van Telltale Games een beetje uit de gratie is geraakt. Waar de eerste Back to the Future nog geroemd werd op de iPad, daar worden opvolgers verweten dat ze erg langzaam en te filmisch zijn. Er zou te weinig zelf te puzzelen zijn, omdat je vooral een rol speelt in de filmpjes die er constant zijn.

Back to the Future Ep 5 HD Marty en DocNet als de andere delen, kost ook Back to the Future Ep 5 HD voor de iPad 5,49 euro. Christopher Lloyd neemt de stem van Doc op zich en Claudia Wells verzorgt de stem van Jennifer. Ook is er een zekere ‘surprise guest’ in het laatste deel, meldt Telltale in de App Store-omschrijving. Het verhaal van het vijfluik is in samenspraak met Bob Gale gemaakt. Hij was een van de schrijvers van de originele filmtrilogie.

Eerder schreven we ook al over de eerste Back to the Future, deel twee en Ep 3 HD.

Downloaden: Back to the Future Ep 5 HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2011, 13:19
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.