Denso: video’s ontdekken op de iPhone en offline opslaan

Denso is een nieuwe video-app waarmee je video's uit 250 bronnen kunt ontdekken. Je kunt ook video's offline opslaan, mits de dienst het ondersteund. Aan de hand van categorieën vind je snel wat je zoekt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

denso-video-iphoneKijk je graag video’s, dan is de nieuwe app Denso de moeite waard om eens te proberen. Deze app geeft je de mogelijkheid om persoonlijke videokanalen te maken, nieuwe video’s te ontdekken en video’s offline op te slaan zodat je ze later nog eens kunt bekijken. Denso heeft daarvoor de knoppen ‘Discover’ en ‘Watch Later’ onderin beeld. Je kunt ook zoeken naar video’s over bepaalde onderwerpen. Heb je iets leuks gevonden, dan deel je dat via Facebook.

Twitter wordt overigens ook ondersteund. De speciale ‘Couch Mode’ zorgt ervoor dat je eindeloos schermvullende video’s kunt bekijken van je favoriete kanalen. Je kunt je ook abonneren op kanalen die je interessant vindt of video’s bookmarken. Volgens de ontwikkelaar van Denso zitten er video’s in van meer dan 250 videobronnen op internet. Niet al die videobronnen geven toestemming om video’s offline op te slaan, maar de keuze is zo groot dat dit geen gemis is. Denso is gratis en heeft in de drie dagen dat de app in de App Store staat een gemiddelde waardering van 4 sterren verdiend.

Downloaden: Denso (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 14:34
Categorie Amusement
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.