Delivery Status touch flink verbeterd: iCloud-sync, zoekfunctie en archiveren

Delivery Status touch heeft een update gekregen, met zoekfunctie, agendakoppeling, 1Password-koppeling, synchronisatie via iCloud en meer.

delivery-status-touch-openingDe app Delivery Status touch is populair bij mensen die vaak pakketpost ontvangen. Je kunt er namelijk precies in zien wanneer een pakketje is afgeleverd en waar het zich bevindt. In een update die vandaag in de App Store verscheen, is een flinke lijst met verbeteringen te vinden. Dat begint al met het nieuwe uiterlijk, dat is aangepast voor iOS 7. Maar belangrijker is dat de app nu ook op de achtergrond actief blijft, zodat de status van je pakketjes op elk moment actueel is. Je kunt het op de achtergrond verversen ook uitschakelen om batterij te sparen. Nog een andere handige verbetering: geschatte bezorgdata toevoegen aan je agenda. Dit schakel je in via de instellingen van de app. Heb je een webwinkel, ben je shopverslaafd of is er een andere reden waarom je met extreem veel pakketjes te maken hebt, dan zul je blij zijn met de nieuwe zoekfunctie. Je kunt daarmee zoeken op naam, trackingnummer, vervoerbedrijf, huidige status en meer.

Als een pakketje is afgeleverd, dan zal de info niet langer gewist worden. In plaats daarvan wordt de data gearchiveerd, zodat je het later nog eens kunt terugzoeken. Wanneer had je ook alweer die PlayStation Vita besteld? Als je het kassabonnetje niet zo snel kunt vinden, kun je aan de hand van de afleveringsgegevens snel natrekken wanneer je ‘m ook alweer hebt gekocht. Zodra een pakje is afgeleverd druk je op de archiveerknop om de informatie te verbergen. Bij het zoeken zijn de gearchiveerde items natuurlijk wel gewoon toegankelijk. Je kunt deze informatie eventueel weer herstellen, als je later nog wat extra info wilt opzoeken.

delivery-status-touch-ipad

Maar daarmee is de lijst met verbeteringen nog niet aan z’n einde. Delivery Status touch heeft nu ook iCloud-synchronisatie toegevoegd, zodat je op meerdere iOS-apparaten de status van je pakjes kunt natrekken. Eventueel kun je kiezen voor Junecloud, de online syncdienst van de appontwikkelaar van Delivery Status touch (aanbevolen als je met je Mac wilt synchroniseren). Niet alleen naar het uiterlijk van iOS 7 is gekeken, er is ook gebruik gemaakt van de snelheidsverbeteringen in deze nieuwe iOS-versie. Het scannen van barcodes verloopt onder iOS 7 sneller dan ooit, je kunt via AirDrop pakketbezorgingen met anderen uitwisselen of naar anderen sturen via SMS of iMessage. De integratie met 1Password is de laatste verbetering die we noemen, maar in werkelijkheid zijn het er nog veel meer, zoals verbeterde sorteeropties en snellere toetsacties. Voor de prijs van minder dan een pakketzegel haal je deze app in huis.

Downloaden: Delivery Status touch (€4,49, universeel, iOS 6.0+)

delivery-status-1 delivery-status-2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 21:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp pakket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.