MijnPakket icon

MijnPakket iPhone-app krijgt nieuw ontwerp

De iOS-app MijnPakket heeft een grote update gekregen, met daarin een compleet nieuw design. De app sluit nu beter aan op iOS 7 en iOS 8.

MijnPakket iconDe officiële app van PostNL heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen in de laatste update. MijnPakket heeft nu een veel platter design, waarbij de volledige bovenkant bestaat uit een oranje vlak met daar bovenop een aantal opties. De nieuwe stijl sluit goed aan op de merkkleuren van PostNL, terwijl het herontwerp goed past binnen iOS 7 en iOS 8.

MijnPakket voelt met het nieuwe ontwerp compleet anders aan, maar qua functionaliteit is er bijna niks veranderd. Je kunt bij het starten van de app nog steeds een code invoeren om een pakket te volgen, waarna je een indicatie krijgt van wanneer de bezorging plaatsvindt. Dat gebeurt nog steeds aan de hand van een horizontale tijdlijn.

MijnPakket iPhoneMijnPakket detail
Links/boven de oude app, rechts/onder de nieuwe versie.

De lijst met pakketten kun je groter maken door naar boven te vegen op het scherm. De zoekoptie bovenin wordt dan kleiner gemaakt, om plek te maken voor je huidige pakketoverzicht. Hierdoor is bijna het volledige app-overzicht op deze pagina te vinden. Rechtsboven vind je enkel een inlogknop zodat je een PostNL-account kunt toevoegen.

In oktober 2014 kreeg MijnPakket voor het laatst een update. Het werd toen mogelijk pakketten op een ander adres te laten bezorgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2015, 16:32
Categorie Apple
Onderwerpen pakket, postnl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.