Offline kaartenapp ForeverMap 2 biedt TripAdvisor-informatie

ForeverMap 2, de iPhone-app voor offline kaarten van steden en landen, toont nu hotels, restaurants en attracties via TripAdvisor.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ForeverMap 2 iPhone iPad offline kaartenDe offline kaarten-app ForeverMap 2 is nu ook leuker geworden mét een internetverbinding. De applicatie waarop je routes kan uitzetten op offline te gebruiken kaarten, biedt vanaf de nieuwe versie 3.3 informatie van TripAdvisor. Zo kan je vanuit het hoofdmenu zoeken op hotels, restaurants en leuke plekken vanaf je huidige straat. In tegenstelling tot het kaartmateriaal, heb je wel een internetverbinding nodig om de informatie op te vragen.


Offline kaarten iPhone ForeverMap 2Versie 3.3 voorziet ForeverMap 2 bovendien van vernieuwd kaartmateriaal. Daardoor moet je kaarten van landen, steden of gebieden opnieuw downloaden, maar het gunstige aan de applicatie is nog steeds dat die downloads je niks kosten. Je betaalt eenmalig voor de applicatie en kan dan onbeperkt kaarten downloaden. Nieuw is ook dat je wordt verwelkomd door de kaart van Europa, uiteraard ook afkomstig van OpenStreetMap. Zo kan je (alleen online) reeds op de kaarten navigeren zonder dat je ze opslaat. Het vernieuwde kaartmateriaal zou meer details moeten tonen dan voorheen.

Routes moeten daarnaast vanaf nu een stuk beter berekend worden op basis van de kennis die in de kaarten verscholen ligt. Fietsroutes moeten je bijvoorbeeld niet meer over een autoweg sturen. Ontwikkelaar Skobbler stelt verder dat ForeverMap 2 een stuk sneller opstart en dat de applicatie stabieler is geworden.

Downloaden: ForeverMap 2 (€2,69, universeel, iOS 5.1+)

Lees ook: De beste restaurantapps voor lekker eten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.