De Telegraaf HD krijgt extra nieuwssecties en betere performance

De applicatie Telegraaf HD heeft een update gekregen met meerdere nieuwssecties,

telegraafDe iPad-applicatie De Telegraaf HD heeft een grote update gekregen, basis van opmerkingen van gebruikers. Er zijn nieuwe secties toegevoegd, te weten: OverGeld, MijnBedrijf, Vrouw, Digitaal, Autovisie en Games. Ook hebben de artikelpagina’s een nieuwe opmaak gekregen. Je kunt voortaan artikelen die je hebt gelezen doorsturen via e-mail. De ontwikkelaars hebben bugfixes doorgevoerd (waaronder een port-probleem) en de performance van de app is verbeterd. Op korte termijn zal de app nog verder worden uitgebreid met functies.

De Telegraaf HD is één van de twee iPad-applicaties die van de Telegraaf beschikbaar zijn in de App Store. Naast de hier besproken De Telegraaf HD is er ook een universele app De Telegraaf krant. Dit is een app die je voor 1,59 euro kunt kopen en waarbij je de krant in originele opmaak krijgt. Hierbij krijg je één krant gratis, waarna je de krant elke dag voor 1,59 euro via de iPad kunt aanschaffen. Op de iPhone kost de digitale krant 0,79 euro.

Bij de hier besproken app De Telegraaf HD is alle content gratis te lezen, krijg je een webopmaak te zien en is de app voorzien van reclamebanners.

Downloaden: De Telegraaf HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2011, 13:00
Categorieën Kiosk, Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen ipad, kranten, screenshot, spionage, telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.