DataMan Pro: zie welke iPhone-apps data verbruiken

De iPhone-app DataMan Pro heeft een grote update gekregen. Hierdoor kun je voortaan per app zien hoeveel data er precies wordt verbruikt. Een badge op je beginscherm laat zien hoeveel van je bundel nog beschikbaar is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

DataMan Pro App WatchDataMan Pro is al lange tijd één van de populairdere iPhone-apps om je dataverbruik mee te meten. Een nieuwe update zorgt ervoor dat je dit met nog meer precisie kunt doen. De grootste toevoeging in deze update is App Watch, een functie waarmee je kunt zien welke apps op je iPhone op een bepaald moment data hebben verbruikt. Een badge op het app-icoon laat je voortaan zien hoeveel je op het moment verbruikt.


App Watch laat zien welke apps op een bepaald moment data hebben verbruikt. Het is ook mogelijk om te zien hoeveel MB de apps ieder uur verbruiken, zodat je in kaart kunt brengen of een app veel data slurpte. Het is echter niet mogelijk om te zien hoeveel MB een specifieke app verbruikt heeft. Je kunt deze functie aan of uit zetten vanuit het instellingen-menu van DataMan Pro.

De nieuwe badge op het app-icoon van DataMan Pro laat zien hoeveel data je deze maand in je huidige bundel nog kan verbruiken. Het cijfer in de badge is het percentage van je bundel dat tot nu toe verbruikt is. Bereik je de honderd, dan zit je buiten je ingestelde datalimiet. Het was al langer mogelijk om deze informatie in DataMan Pro te zien, maar de badge zorgt ervoor dat je de app niet langer hoeft op te starten. Nadat je de badge hebt ingeschakeld in de instellingen van DataMan Pro, moet je in de instellingen van je iPhone de notificaties van de app ook configureren.

De update draagt ook een aantal verbeteringen met zich mee. Geotags kunnen bijvoorbeeld voortaan met meer precisie je locatie achterhalen. Ook zijn er een aantal bugfixes en optimalisaties in de update te vinden.

Downloaden: DataMan Pro (€1,59)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.