Cut the Rope-opvolger Pudding Monsters krijgt eerste update

Puzzelspel Pudding Monsters heeft 25 nieuwe levels gekregen in de eerste update. Ook is er nu iCloud-synchronisatie tussen iPhone en iPad.

Pudding Monsters iPhone iPod touch headerHet puzzelspel Pudding Monsters heeft een aardige poos na de release een eerste update gekregen. De opvolger van Zeptolab’s Cut the Rope is voorzien van 25 nieuwe levels in het nieuwe thema dat Stadsavontuur is gedoopt. Daarin is het nog steeds de bedoeling om stukken levende drilpudding naar elkaar te schuiven tot één grote vorm, maar de update introduceert nieuwe spelelementen. Zo staan er pijlen op de paarse ondergronden die de richting van de pudding aangeven.

Pudding Monsters stadsavontuurEen andere vernieuwing zijn magnetische monsters met een krachtveld om pudding naar zich toe te trekken. Dat lijkt handig, maar het vormt juist een grote uitdaging omdat je niet alle pudding naar de plak van de magneet wil hebben. Zo kan de vorm van je pudding verpest worden, en de vorm van de pudding is belangrijk. Je wil met je pudding uiteindelijk op alledrie de sterren terecht komen voor de maximale score op een level tenslotte.

Pudding Monsters heeft trouwens geen moeite gedaan om beter te communiceren dat je op elk level behalve drie sterren, ook nul, één en twee sterren moet halen om een level te bekronen en zo volledig uit te spelen. Dat is een eigenaardige keuze, want in de App Store lees je verschillende recensies waarin spelers stellen dat Pudding Monsters te simpel of kort is. Om alle levels te bekronen, mag je echter flink puzzelen.

Pudding Monsters ondersteunt vanaf nu iCloud om je levelvoortgang bij te houden op meerdere systemen. Zo kan je eenvoudig verder van de iPhone naar de iPad en andersom. Als laatste is het level-selecteer scherm aangepast. Daarin tref je behalve de 25 nieuwe levels ook een nieuw scherm dat de volgende update alweer aankondigt.

Downloaden: Pudding Monsters (€0,89, universeel, iPhone, iOS 4.3+)
Ook verkrijgbaar: Pudding Monsters HD (€0,89, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 13:53
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, monsters, puzzelgame, zeptolab

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.