Plants vs. Zombies voor iPad en iPhone tijdelijk gratis

Het veelgeprezen tower defense-spelletje Plants vs. Zombies op iPad en iPhone is voor het eerst gratis verkrijgbaar.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Plants vs Zombies iPadTower defense-spelletje Plants vs. Zombies is voor het eerst gratis in de App Store verkrijgbaar. In de game zet je planten neer in je achtertuin, om op deze manier een naderende zombie-invasie af te weren. Iedere plant heeft zo zijn eigen vaardigheden: een erwtenplant schiet groente op de horde af, terwijl een vleesetende plant je vijanden verorbert. Later in het spel krijg je steeds meer nieuwe planten tot je beschikking.

De App Store is inmiddels bezaaid met tower defense-spellen, maar Plants vs. Zombies wordt door velen nog steeds gezien als één van de beste games binnen het genre. Naast een éénspelermodus waarin je golf na golf aan zombies moet overleven, bevat de game ook flink wat mini-games die je op andere manieren de situatie laten benaderen.

Hoe lang Plants vs. Zombies gratis beschikbaar zal zijn, is nog niet duidelijk. Stiekem vermoeden wij dat de game vandaag of morgen door Apple zal worden uitgeroepen tot App van de Week. In dat geval zou de actie in ieder geval tot en met donderdag 28 februari moeten gelden. Kijk hoe dan ook goed in de App Store of de actie nog geldt, voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:33
Categorie Games
Onderwerp plants vs zombies

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.