Couverts 2.2: zien welke restaurants meedoen aan een actie

De Nederlandse app Couverts op iPhone toont nu welke restaurants meedoen aan acties. Je kan de actie-menukaart in de app meteen bekijken.

Couverts 2.2 iPhone eten en drinkenDe tafeltje reserveren-app Couverts van RTL Nederland heeft een update gekregen. In de lijst van restaurants die je krijgt te zien om bij te reserveren, zie je nu in het fotootje erbij dat een restaurant meedoet aan een actie. Zo tref je momenteel roze hartjes in verband met een Valentijnsactie die door Couverts zelf is geïnitieerd. In de week van 11 tot en met 17 februari kan je meedoen aan een Valentijndsmenu. De app verwijst je naar een website om het menu te tonen.

In Couverts 2.2 is verder een aantal restaurants toegevoegd. Ook kan je nu het overzicht naar van restaurants naar beneden trekken om de pagina te verversen. Dat is relevant, omdat je zo in de bij Couverts aangesloten restaurants kan zien of er nog een plek vrij is om te reserveren. Alleen als het bestek in een foto groen is, weet je zeker dat je kan reserveren. Ten slotte zijn er in de update fouten uit de vorige versies verholpen.

Couverts lijst met restaurants Couverts uitgelichte pagina met waardering

Het basisidee van Couverts is eenvoudig. In het hoofdscherm zie je een scherm van restaurants in de buurt. De bovenste restaurants met foto en vaak een beoordeling, doen mee aan Couverts. Aan het groene bestek-logo in de foto kan je zien of je nog kan reserveren. Onder de restaurants die meedoen, zie je ook andere restaurants waar je niet via de app kan reserveren. Met filter-opties rechts bovenin selecteer je een datum en aantal personen waarop je wilt eten. De grootste concurrenten van Couverts zijn TafelReserveren en het recent opgefriste IENS.

Downloaden: Couverts (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 21:14
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen couverts, planeten, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.