CoPilot GPS navigatie-app krijgt nieuwe kaarten en vrij rijden-stand

Navigatie-app CoPilot GPS is voorzien van nieuwe kaarten van Navteq, heeft een Just Drive-modus en speelt beter in op verkeersdrukte.

CoPilot GPS offline navigatie iPhoneDe kaarten-app CoPilot GPS die je met allerlei in-app aankopen kan omvormen tot volledige navigatie-app, heeft een aanzienlijke update gekregen. De update met het onmogelijke versienummer 9.4.0.276 is voorzien van totaal nieuw kaartmateriaal van Navteq. Het ziet er net een beetje strakker uit dan voorheen. Ook is er een schakelaar in de applicatie voorhanden om snel over te stappen op de offline modus, zodat je zeker weet dat je geen mobiele data meer verbruikt. Met de nieuwe Just Drive modus zie je voortaan ook de navigatieweergave, maar dan zonder instructies.

Verder heeft CoPilot ActiveTraffic onder handen genomen. Dat is de module binnen de applicatie die, mits geactiveerd, rekening houdt met verkeersdrukte onderweg. Zo kan je een alternatieve route worden aangeboden als je geplande route vast staat bijvoorbeeld. CoPilot noemt de functionaliteit verbeterd en stelt dat hij vooral beter omgaat met gesloten wegen. De laatste vernieuwing is dat de applicatie een automatische cloud-backup maakt van recente bestemmingen, favorieten en meer. Daarbij komt de offline-schakelaar ook weer handig uit.

CoPilot GPS Offline GPS Navigatie iOSCoPilot verkoopt zichzelf als Offline GPS Navigatie in de App Store, maar is dat vanuit zichzelf nog niet als je de app downloadt en voorbij een eerste proefperiode van 14 dagen bent. Daarna dien je 21,99 euro te betalen voor stemgesproken navigatie en ook nog eens 26,99 euro om de kaarten van Europa binnen te slepen – waarmee de applicatie in het vaarwater komt van zware concurrentie. De modus die op verkeersdrukte inspeelt, is ook een in-app aankoop. Daarvoor leg je 8,99 euro neer.

Downloaden: CoPilot GPS – Offline GPS Navigatie (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2013, 20:14
Categorie Navigatie
Onderwerpen copilot, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.