Clear-ontwikkelaar toont nieuwe iPhone-app Analog Camera

Ontwikkelaar Realmac Software heeft haar project na Clear bekendgemaakt: Analog Camera wordt een strakke kleurenfilters-app op iPhone.

Analog Camera header iPhone filterRealmac Software, de ontwikkelaar achter de intuïtieve takenlijst-app Clear, heeft het doek getrokken van haar volgende applicatie. Het wordt een camera-app die de naam Analog Camera gaat dragen, en hij wordt reeds geïntroduceerd met een video van de applicatie in werking. Opnieuw lijkt een interface met zo min mogelijk opsmuk het uitgangspunt. Je neemt een foto, veegt in een veld van negen vakjes tussen verschillende kleurenfilters en deelt de foto dan.

De videopreview wijst erop dat Analog Camera grotendeels uit één scherm zal bestaan nadat je de foto hebt genomen. Met centrale knoppen onderin deel je snel naar Facebook, Twitter en e-mail, selecteer je een andere foto uit het fotoalbum of deel je de foto naar andere applicaties die er ondersteuning voor bieden. Zo kan je de foto’s met een kleurenfilter snel delen naar bijvoorbeeld Evernote, Path en ook Instagram in de applicatie – weet 9to5mac.

Een nieuwe iPhone-app waarin je foto’s voorziet van een kleurenfilter, mag eigenlijk geen nieuws meer heten, maar het wordt een ander verhaal als de mensen achter de takenlijst-app Clear zich erover buigen. De app werd groot door haar knoppenloze, intuïtieve bediening is is zo snel, dat het onze favoriete iPhone-app van 2012 werd.

Analog Camera moet nog deze maand uitkomen in de App Store, al is nog niet bekend wanneer precies en tegen welke prijs de app verkocht zal worden. Je kan je alvast inschrijven op de website van Analog Camera om op de hoogte te blijven van de release. Uiteraard lees je ook op iPhoneclub.nl snel een impressie zodra de applicatie uit is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2013, 15:54
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, clear, kleurenfilters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.