BlackBerry Messenger vanaf deze zomer voor iPhone beschikbaar

BlackBerry heeft officieel aangekondigd dat BlackBerry Messenger vanaf zomer 2013 voor iPhone en Android beschikbaar komt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BlackBerry MessengerBlackBerry Messenger zal vanaf deze zomer ook voor iOS en Android beschikbaar zijn. Dit heeft de smartphonemaker vandaag bekendgemaakt tijdens BlackBerry Live. BlackBerry zal eerst de standaard berichtendienst en groepenfunctie van BlackBerry Messenger op iOS beschikbaar stellen, waarna bellen, videogesprekken en kanalen later in het jaar uitgerold worden.

BlackBerry Messenger is een berichten-app vergelijkbaar met bijvoorbeeld WhatsApp, waarmee je berichten via de internetverbinding van je smartphone kunt uitwisselen. De app was tot nu toe exclusief bedoeld voor BlackBerry-telefoons, al wezen geruchten er al langer op dat een iOS-versie op de planning stond. BlackBerry zegt dat de berichtendienst inmiddels groot genoeg is om onafhankelijk van de BlackBerry-smartphones te opereren.

Op het moment zijn alleen iOS en Android aangekondigd als nieuwe platformen voor BlackBerry Messenger. Op de iPhone heb je minstens iOS 6 nodig om BlackBerry Messenger te installeren. Een exacte verschijningsdatum is nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2013, 19:30
Categorie Diensten
Onderwerpen blackberry, blackberry messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.