Camera+ al 500.000 keer verkocht

Camera+ is in twee dagen al 500.000 keer verkocht, sinds de applicatie na een lange afwezigheid terugkwam. Camera+ staat daarmee nummer 2 als bestverkochte betaalde app, ook in Nederland.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hitlijst betaalde appsDe nieuwe versie van Camera+ kwam twee dagen geleden in de App Store beschikbaar en het gaat goed met de verkoopcijfers. Volgens ontwikkelaar tap tap tap is Camera+ in die twee dagen maar liefst 500.000 keer verkocht. De app staat in veel landen inmiddels hoog in de lijsten van bestverkochte apps, zo ook in Nederland. WhatsApp Messenger blijft in Nederland al wekenlang de lijst aanvoeren, met Camera+ nu op de tweede plaats, nog net voor Angry Birds. Ook in de Amerikaanse App Store staat Camera+ op de tweede plaats. Bij de fotografie-apps staat Camera+ wel op nummer 1, gevolgd door 360 Panorama en Hipstamatic.

John Casasanta van tap tap tap durft nog niet te gokken of de app de nummer 1-positie bereikt, voordat de ranglijsten ‘op slot’ gaan voor de kerstdagen. Dit duurt tot 28 december. Dat de ontwikkelaar ervoor koos om Camera+ nog deze week uit te brengen lijkt een slimme keuze en de verlaagde prijs van €0,79 zal ook hebben geholpen. Nu staat Camera+ een week lang prominent in beeld in de ranglijsten. De eerste versie van Camera+ leverde een omzet van $250.000 op in de eerste maand dat de applicatie verkrijgbaar was. Versie 2.0 van Camera+ heeft dat bedrag in twee dagen al bereikt.

Downloaden: Camera+ (€0,79)
Via: Blog tap tap tap

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2011, 17:38
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.