Call of Duty Elite: houd je gamestatistieken bij op de iPhone

De iPhone-app Call of Duty Elite maakt het mogelijk om je voortgang in de Call of Duty-games op de pc, Xbox 360 en Playstation 3 bij te houden. De app vereist wel een account voor Call of Duty Elite.

Call of Duty Elite IconActivision heeft vandaag een iPhone-app uitgebracht voor Call of Duty Elite. Deze in 2011 gelanceerde gamedienst maakt het mogelijk voor spelers van Call of Duty-games om vanuit een webbrowser al hun statistieken tot in de puntjes bij te houden. De iPhone-app zorgt er voor dat al deze informatie in een handzaam formaat is gegoten. Je hebt wel een Call of Duty Elite-account nodig om van de dienst gebruik te maken.

Call of Duty Elite 2Je kunt met de Call of Duty Elite-app onder andere kijken naar je Career Summary, waar al je multiplayer-activiteit wordt getoond en geanalyseerd. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om beter te worden in bepaalde aspecten van het spel. Een log met recente matches laat je jouw laatste gespeelde potjes zien.

De app maakt het ook mogelijk om kleine aanpassingen in je games te maken. Door een custom class te bekijken en aan te passen worden deze wijzigingen automatisch doorgevoerd in het spel, zodat je er direct mee aan de slag kan wanneer je de volgende keer je computer of console opstart.

Je kunt Call of Cuty Elite gebruiken met de games Call of Duty: Black Ops en Call of Duty: Modern Warfare 3 voor de pc, Xbox 360 en Playstation 3.

Downloaden: Call of Duty Elite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 18:20
Categorie Games
Onderwerp call of duty

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.