C1000: recepten, acties en boodschappenlijst van supermarkt op iPad

Met de C1000-app voor de iPad heb je een groot aantal recepten voor allerlei gerechten bij de hand. Je kan de ingrediënten ervan meteen in je boodschappenlijst opslaan en ook zie je actuele aanbiedingen en acties.

C1000 iPad hoofdmenuDe grote Nederlandse supermarktketen C1000 heeft vandaag een officiële applicatie voor de iPad, iPhone en iPod touch uitgebracht. Daarmee is het mogelijk om de actuele aanbiedingen en acties van de supermarkt te bekijken. Ook kan je aangeven wat je eigen filiaal is en wat de openingstijden ervan zijn. De grootste killer feature voor de iPad is dat je er gratis meer dan 1400 recepten mee tot je beschikking hebt.

Om precies te zijn, telt C1000 voor de iPad 1402 recepten. Daarvan zijn altijd de ingrediënten op een rij gezet en kan je in een stappenplan zien hoe je het klaarmaakt. De recepten zijn veelal afgestemd op vier personen en hoewel je dat aantal niet kan aanpassen, zijn er genoeg andere dingen in te stellen. Zo kan je zoeken op de gang, een ingrediënt, de bereidingstijd en de keuken waar het gerecht vandaan komt. C1000 iPad aanbiedingenMet een druk op de knop zet je alle ingrediënten op de boodschappenlijst, of open je eerst de ingrediëntenlijst en selecteer je alleen wat je nodig hebt bij de boodschappen.

Natuurlijk is de iPhone-versie veel handiger als het gaat om de boodschappenlijst in de applicatie. Op de iPad kun je de samengestelde lijst echter wel e-mailen om iemand anders erop uit te sturen of om te printen. Ook kan je lijsten opslaan, nieuwe aanmaken, lijsten verwijderen en een andere naam geven. De lijst kan je indelen op volgorde die je zelf hebt gemaakt, of de looproute in de winkel. Door achter het pijltje op elk item te drukken, kun je zien of het product voorkomt in recepten of aanbiedingen die ook in de app te zien zijn. Met een druk op een product, streep je het door. C1000 iPad receptJe kan hem ook van de lijst verwijderen met de Wijzigen-knop.

C1000 heeft de acties en aanbiedingen opgedeeld in twee segmenten. Onder de acties tref je bijvoorbeeld een gratis babypakket als je een geboortekaart laat zien in de supermarkt; bij de aanbiedingen vind je de afgeprijsde artikelen van die week. Je kan ze meteen selecteren op soort, zoals verzorgingsproducten of groente en fruit. Je komt echter altijd op dezelfde lijst met aanbiedingen uit. Door op een item te drukken en dan op het plusje, komt het op de boodschappenlijst terecht.

De C1000-app is niet volmaakt. Zo worden openingstijden soms onjuist weergegeven, is het niet duidelijk waarom je een account aan moet maken voor de app (je kan het overslaan) en worden niet alle aanbiedingen bij artikelen op je boodschappenlijst gevonden. De gigantische hoeveelheid recepten maakt de C1000-app op de iPad echter de moeite van het downloaden waard.

Downloaden: C1000 (gratis, werkt ook op iPhone)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 17:54
Categorieën Diensten, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.